Menu
Your Cart

CsillámVilág logos termékek webáruház

CsillámVilág feliratos, praktikus termékek.

Brand: CsillámVilág Model: CSVBRUFLA11
Mókusszőrből készült, Magyarországon előállított ecset, fa nyéllel. A puha szőrök lehetővé teszik a csillámpor, a púder vagy alapozó könnyű felhordását a bőrre. Teljes hossza: 16 cm, szőr hossza: 2 cm.Felhasználási terület:1. Csillámos testfestés: Mártsuk finoman a csillámporos tégelybe az e..
930Ft
Nettó:732Ft
Brand: CsillámVilág Model: CSVBRUFLB21
Mókusszőrből készült, Magyarországon előállított ecset, fa nyéllel. A puha szőrök lehetővé teszik a csillámpor vagy a selyempor könnyű felvitelét. Teljes hossza: 18 cm, szőr hossza: 1 cm.Felhasználási terület:1. Make-up: szemhéj festő ecset2. Csillám tetoválás:: Mártsuk finoman a csillám..
930Ft
Nettó:732Ft
Brand: CsillámVilág Model: CSVBRUFAN31
Sörtéből készült ecset, fa nyéllel. Teljes hossza: 16 cm, szőr hossza: 2 cm.A legyező alakú ecsettel a keményebb szálaknak köszönhetően egyszerűen eltávolítható a bőrre szóródott felesleges csillámpor, még akkor is, ha a csillám szemek megtapadtak a nedves/izzadt bőrön.A csillám tetoválás el..
930Ft
Nettó:732Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)

Legújabb - Mutass többet


Adatvédelmi nyilatkozat
Ez a weboldal sütiket használ. A webhely további használatával Ön elfogadja a Felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi irányelveinket.