Menu
Your Cart

2 db 16 ml-es Extra csillám tetoválás ragasztó + 5 ml ragasztó

2 db 16 ml-es Extra csillám tetoválás ragasztó + 5 ml ragasztó Csillám tetoválás ragasztó
-20 %
2 db 16 ml-es Extra csillám tetoválás ragasztó + 5 ml ragasztó
  • Stock: Raktáron
  • Várható kézbesítési idő: 2019. április 22., hétfõ - 2019. április 24., szerda
  • Reward Points: 208
  • Model: CSVGLUSET01
9.416Ft
11.770Ft
Nettó: 7.414Ft
Hűségpontok: 11770
2 vagy több 11.530Ft
5 vagy több 11.180Ft

2 db 16 ml-es ragasztó +  5ml Extra csillámtetoválás ragasztó. 

Bőrbarát, víz alapú csillámpor ragasztó, mely arra szolgál, hogy a csillámot tartósan rögzítse az emberi bőr felületén. A glitter body art (csillámfestés), vagy csillám tetoválás legfontosabb kelléke. A tároló üveg ecsetes tetővel ellátott. Ez segíti a ragasztó könnyű felvitelét akár festősablonos, akár szabadkezes testfestés esetén. Alkalmazása előtt a zsíros bőrt ajánlatos megtisztítani. A ragasztó a bőrön pár másodperc alatt áttetszővé válik. Feltétlenül várjuk meg, amíg ez megtörténik, mert a csillámport csak ekkor tudja tartósan rögzíteni.

Előnye

- bőrbarát, vizes bázisú csillám tetoválás ragasztó, gyermekek bőrén is biztonságos

- körülbelül kétszer annyi mintára elegendő, mint ugyanekkora kiszerelésű zselés ragasztó

- könnyebben felfesthető a zselés állagú ragasztókhoz képest

- minél vékonyabban festjük fel és minél tovább várunk (akár 3 perc) a csillámpor felvitele előtt, annál tartósabb lesz a minta. A vastagon felfestett ragasztó nemcsak felesleges, hanem csökkenti a minta élettartamát.

- vékonyabban vihető fel, mint a zselés ragasztók

- akár három hétig is tartós csillám tetoválást kapunk.

A hozzá csomagolt használati útmutatóban további tippek olvashatók a szép és tartós csillám tetoválás minták készítéséhez.


A képen látható 2*16 ml-es Extra csillám tetoválás ragasztó 300 festősablonnyi minta megfestésére elegendő. Az 5 ml-es  ragasztó kb. 50 minta megfestésére elég.

A csillámfestés ezzel a ragasztóval 5-16 napig a bőrön marad, de ha vigyáznak rá, akkor akár három hétig is. Víz és izzadságálló termék.

Hogyan tehető még tartósabbá a csillám tetoválás? A ragasztó alkalmazása előtt tisztítsuk meg a bőrt alkoholos vattával. Miután áttetszővé vált a bőrön (2-3 perc), ecsettel alaposan nyomkodjuk bele a csillámport. Kerüljünk minden mechanikai hatást, mely koptatná az elkészült festést (ruha, törölköző dörzsölése...), fürdés közben pedig hagyjuk, hogy a víz egyszerűen csak keresztülfolyjon a festett bőrön. Kézfejről, illetve olyan helyről, ahol rendszeresen dörzsölődik, mindig hamarabb kopik le a festés, mint a test egyéb részeiről.

A ragasztót használat után mindig alaposan zárjuk le! Tároljuk hűvös helyen. 

4 éves kor alatt nem ajánlott. 4 éves kor felett gyermekek által felnőtt felügyeletével végezhető a testfestés. Érzékeny bőrűek kerüljék a ragasztó alkalmazását.

A csillámtetoválás sebbenzinnel távolítható el hatékonyan.

Írja meg véleményét

Adatvédelmi nyilatkozat
Ez a weboldal sütiket használ. A webhely további használatával Ön elfogadja a Felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi irányelveinket.